Demisia lui Corlatean în presa din Elvetia. Românii din afara tarii împiedicati intentionat sa voteze .

Ponta mai bine îl lasa somer pe Corlatean decît sa le dea o sansa românilor din Elvetia, sa voteze . Ar face orice ca sa-i opreasca pe românii din Elvetia sa voteze More »

Unde plecăm din ţară: topul celor mai bune ţări pentru emigrare. E L V E T I A of course !!!!

Dacă ai planuri de emigrare, cea mai bună alegere este Elveţia. Pe lângă ciocolata foarte gustoasă şi peisajele spectaculoase, această ţară are multe de oferit emigranţilor: o calitate foarte bună a vieţii, More »

Elveţienii i-ar da mâine afara din ţară pe imigranţi

Peste 50 la sută dintre elveţieni se declară în favoarea unei iniţiative care prevede, între altele, reducerea numărului de imigranţi în ţară şi care va fi supusă votului la 30 noiembrie. Potrivit More »

Prostituată româncă, în presa elveţiană: “Mai bine urinez pe bărbaţi, decât să practic arhitectura”!

O prostituată poloneză a fost ucisă săptămâna trecută în apropierea oraşului Zurich din Elveţia. Cazul a căpătat anvergură naţională, după ce s-a constatat că femeia şi-ar fi dat acordul să fie sugrumată. More »

12 lucruri INEDITE despre Elveţia: Cum ar reacţiona ţara în caz de război

Elveţia este o ţară renumită pentru nivelul de trai ridicat sau pentru peisajele sale superbe, însă există numeroase lucruri pe care foarte puţini oameni le ştiu despre această mică ţară din Europa, More »

Două AVIOANE de turism s-au ciocnit în zbor, în Elveţia: Cel puţin șase oameni sunt grav răniţi

Două avioane de turism au intrat în coliziune, în zbor, duminică, în estul Elveției. Cel puțin șase persoane au fost grav rănite. Potrivit Rappler, citat de B1 TV, unul din avioane, la More »

Moment istoric pentru doua banci elvetiene – isi dezvaluie veniturile dupa secole

Doua dintre cele mai mari banci elvetiene au anuntat ca isi vor publica veniturile dupa ce au pastrat acest secret timp de doua secole. Lombard Odier, care are sediul in Geneva, a More »

Turismul morţii, în floare: Numărul celor care merg în Elveţia pentru sinucidere asistată S-A DUBLAT. Cel mai tânăr avea 23 de ani

Numărul celor care merg în Elveţia să moară s-a dublat între 2009 şi 2012, arată un studiu publicat joi Journal of Medical Ethics, citat de Agerpres. Like this:Like Loading... More »

Rumänen-Quartett nach Diebstahl verhaftet

Vier Personen aus Rumänien haben am Donnerstagnachmittag einen Trickdiebstahl in einem Blumengeschäft in Landquart begangen. Wenig später konnte die Kantonspolizei Graubünden die Tatverdächtigen in Thusis festnehmen. Die Diebe werden an die Staatsanwaltschaft More »

 
titus-corlatean-news.ro_

Demisia lui Corlatean în presa din Elvetia. Românii din afara tarii împiedicati intentionat sa voteze .

Ponta mai bine îl lasa somer pe Corlatean decît sa le dea o sansa românilor din Elvetia, sa voteze . Ar face orice ca sa-i opreasca pe românii din Elvetia sa voteze împortriva sa.

image-2014-11-2-18438644-0-vot-berna

Aussenminister Rumäniens nimmt den Hut

Inmitten eines heftigen Streits um den Ablauf der Präsidentenwahl ist Rumäniens Aussenminister Titus Corlatean zurückgetreten. Nachfolger soll auf Vorschlag von Ministerpräsident Victor Ponta der frühere Chef des Auslandsgeheimdienstes (SIE), Teodor Melescanu, werden.

Zürich_-_Augustinergasse_IMG_2046

Unde plecăm din ţară: topul celor mai bune ţări pentru emigrare. E L V E T I A of course !!!!

Dacă ai planuri de emigrare, cea mai bună alegere este Elveţia. Pe lângă ciocolata foarte gustoasă şi peisajele spectaculoase, această ţară are multe de oferit emigranţilor: o calitate foarte bună a vieţii, un sistem sanitar eficient, şcoli bune pentru copii şi perspective financiare.

image-2014-11-2-18438644-0-vot-berna

JOS PONTA ! Aglomerație la urne în ELVETIA

image-2014-11-2-18438644-0-vot-berna

SWITZERLAND-EU-IMMIGRATION-POLITICS-VOTE

Elveţienii i-ar da mâine afara din ţară pe imigranţi

640x392_34500_41428

Peste 50 la sută dintre elveţieni se declară în favoarea unei iniţiative care prevede, între altele, reducerea numărului de imigranţi în ţară şi care va fi supusă votului la 30 noiembrie.
Potrivit Le Temps, citat de Mediafax, iniţiativa “Stop suprapopulării – Da protejării resurselor naturale“, supranumită Ecopop, ar fi aprobată dacă scrutinul ar avea loc astăzi.

zurich sex

Prostituată româncă, în presa elveţiană: “Mai bine urinez pe bărbaţi, decât să practic arhitectura”!

stockholm-waits-central-prostitute.si

O prostituată poloneză a fost ucisă săptămâna trecută în apropierea oraşului Zurich din Elveţia. Cazul a căpătat anvergură naţională, după ce s-a constatat că femeia şi-ar fi dat acordul să fie sugrumată. După interogarea mai multor martori, poliţiştii elveţieni au ajuns la concluzia că ucigaşul tinerei de 25 de ani, Robert S. (47 de ani), era un adept al jocurilor erotice neobişnuite. El plătea zeci de mii de franci elveţieni prostituatelor care îşi dădeau acordul să fie sugrumate până la inconştienţă.

Ce probleme cred elvețienii că au românii? Lipsa de stabilitate legislativă ne strică în ochii lor

Ambasadorul Confederaţiei Elveţiene la Bucureşti, Jean-Hubert Lebet, afirmă că România este o ţară cu un mare potenţial, dar prima sa mare problemă este lipsa stabilităţii şi predictibilităţii legislaţiei, fiind nevoie şi de o imagine mult mai bună pentru a atrage investitori.

%d bloggers like this: