Reţea de falşi poliţişti români, destructurată în Elveţia

O reţea de şapte persoane care se dădeau drept poliţişti şi înşelau turişti în Elveţia a fost reţinută de autorităţi, se arată într-un comunicat difuzat vineri de poliţiile cantonale din Geneva şi More »

Elveţia a câştigat Cupa Davis pentru prima oară în istorie. Nou RECORD de audienţă în această competiţie – FOTO

Echipa Elveţiei a câştigat Cupa Davis pentru prima oară în istorie, după ce conduce cu scorul de 3-1 în întâlnirea cu Franţa, în urma victoriei lui Roger Federer în faţa lui Richard More »

Demisia lui Corlatean în presa din Elvetia. Românii din afara tarii împiedicati intentionat sa voteze .

Ponta mai bine îl lasa somer pe Corlatean decît sa le dea o sansa românilor din Elvetia, sa voteze . Ar face orice ca sa-i opreasca pe românii din Elvetia sa voteze More »

Unde plecăm din ţară: topul celor mai bune ţări pentru emigrare. E L V E T I A of course !!!!

Dacă ai planuri de emigrare, cea mai bună alegere este Elveţia. Pe lângă ciocolata foarte gustoasă şi peisajele spectaculoase, această ţară are multe de oferit emigranţilor: o calitate foarte bună a vieţii, More »

Elveţienii i-ar da mâine afara din ţară pe imigranţi

Peste 50 la sută dintre elveţieni se declară în favoarea unei iniţiative care prevede, între altele, reducerea numărului de imigranţi în ţară şi care va fi supusă votului la 30 noiembrie. Potrivit More »

Prostituată româncă, în presa elveţiană: “Mai bine urinez pe bărbaţi, decât să practic arhitectura”!

O prostituată poloneză a fost ucisă săptămâna trecută în apropierea oraşului Zurich din Elveţia. Cazul a căpătat anvergură naţională, după ce s-a constatat că femeia şi-ar fi dat acordul să fie sugrumată. More »

12 lucruri INEDITE despre Elveţia: Cum ar reacţiona ţara în caz de război

Elveţia este o ţară renumită pentru nivelul de trai ridicat sau pentru peisajele sale superbe, însă există numeroase lucruri pe care foarte puţini oameni le ştiu despre această mică ţară din Europa, More »

Două AVIOANE de turism s-au ciocnit în zbor, în Elveţia: Cel puţin șase oameni sunt grav răniţi

Două avioane de turism au intrat în coliziune, în zbor, duminică, în estul Elveției. Cel puțin șase persoane au fost grav rănite. Potrivit Rappler, citat de B1 TV, unul din avioane, la More »

Moment istoric pentru doua banci elvetiene – isi dezvaluie veniturile dupa secole

Doua dintre cele mai mari banci elvetiene au anuntat ca isi vor publica veniturile dupa ce au pastrat acest secret timp de doua secole. Lombard Odier, care are sediul in Geneva, a More »

 
swiss police

Reţea de falşi poliţişti români, destructurată în Elveţia

O reţea de şapte persoane care se dădeau drept poliţişti şi înşelau turişti în Elveţia a fost reţinută de autorităţi, se arată într-un comunicat difuzat vineri de poliţiile cantonale din Geneva şi Vaud, citat de AFP. Persoanele reţinute sunt în majoritate români. Scenariul era acelaşi de fiecare dată: un individ se apropia de un turist pentru a-i cere o informaţie, apoi doi complici ai respectivului, dându-se drept poliţişti, le cereau să le prezinte actele şi portofelele şi le furau.
502389817_5c457d6073
De la 1 iulie, prejudiciul total în baza plângerilor înregistrate de poliţia din Geneva se ridică la 10.000 de franci elveţieni, 8900 dolari, 8200 de euro şi 330.000 de yeni japonezi, adică în total circa 26.000 euro. Au fost înregistrate circa 30 de cazuri în Geneva şi alte cinci în Vaud. Poliţia a mai precizat că bărbaţii lucrau în două echipe, mai scrie agenţia franceză, preluată de

„Artistes Roumains en Suisse – Portes ouvertes” Vizită la atelierul expoziţional al artistei plastice Anca Seel Constantin

În cadrul ciclului cultural „Artişti români din Elveţia – Uşi deschise” („Artistes roumains en Suisse –Portes ouvertes”), ciclu destinat unei mai bune cunoaşteri şi promovări a valorilor culturale române în Elveţia, Ambasada României în Elveţia a organizat, în seara zilei de 24 noiembrie 2014,  o vizită la atelierul expoziţional al artistei plastice Anca Seel Constantin.

Publicul elveţian iubitor de artă, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor cantonale, mediului diplomatic şi mass media au avut ocazia de a admira o suită de opere din creaţia artistei româno-elveţiene Anca Seel Constantin, cunoscută şi recunoscută prin valoarea creaţiilor sale atât în mediile culturale române, cât şi în cele din Elveţia şi străinătate.

141122124036-tennis-davis-cup-federer-horizontal-gallery

Elveţia a câştigat Cupa Davis pentru prima oară în istorie. Nou RECORD de audienţă în această competiţie – FOTO

Echipa Elveţiei a câştigat Cupa Davis pentru prima oară în istorie, după ce conduce cu scorul de 3-1 în întâlnirea cu Franţa, în urma victoriei lui Roger Federer în faţa lui Richard Gasquet, scor 6-4, 6-2, 6-2.

141122124036-tennis-davis-cup-federer-horizontal-gallery

Vineri, elveţianul Stan Wawrinka l-a învins, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, 6-2, pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, iar Gael Monfils s-a impus, cu scorul de 6-1, 6-4, 6-3, în faţa lui Roger Federer.

titus-corlatean-news.ro_

Demisia lui Corlatean în presa din Elvetia. Românii din afara tarii împiedicati intentionat sa voteze .

Ponta mai bine îl lasa somer pe Corlatean decît sa le dea o sansa românilor din Elvetia, sa voteze . Ar face orice ca sa-i opreasca pe românii din Elvetia sa voteze împortriva sa.

image-2014-11-2-18438644-0-vot-berna

Aussenminister Rumäniens nimmt den Hut

Inmitten eines heftigen Streits um den Ablauf der Präsidentenwahl ist Rumäniens Aussenminister Titus Corlatean zurückgetreten. Nachfolger soll auf Vorschlag von Ministerpräsident Victor Ponta der frühere Chef des Auslandsgeheimdienstes (SIE), Teodor Melescanu, werden.

Zürich_-_Augustinergasse_IMG_2046

Unde plecăm din ţară: topul celor mai bune ţări pentru emigrare. E L V E T I A of course !!!!

Dacă ai planuri de emigrare, cea mai bună alegere este Elveţia. Pe lângă ciocolata foarte gustoasă şi peisajele spectaculoase, această ţară are multe de oferit emigranţilor: o calitate foarte bună a vieţii, un sistem sanitar eficient, şcoli bune pentru copii şi perspective financiare.

image-2014-11-2-18438644-0-vot-berna

JOS PONTA ! Aglomerație la urne în ELVETIA

image-2014-11-2-18438644-0-vot-berna

%d bloggers like this: