Moment istoric pentru doua banci elvetiene – isi dezvaluie veniturile dupa secole

Doua dintre cele mai mari banci elvetiene au anuntat ca isi vor publica veniturile dupa ce au pastrat acest secret timp de doua secole. Lombard Odier, care are sediul in Geneva, a More »

Turismul morţii, în floare: Numărul celor care merg în Elveţia pentru sinucidere asistată S-A DUBLAT. Cel mai tânăr avea 23 de ani

Numărul celor care merg în Elveţia să moară s-a dublat între 2009 şi 2012, arată un studiu publicat joi Journal of Medical Ethics, citat de Agerpres. More »

Rumänen-Quartett nach Diebstahl verhaftet

Vier Personen aus Rumänien haben am Donnerstagnachmittag einen Trickdiebstahl in einem Blumengeschäft in Landquart begangen. Wenig später konnte die Kantonspolizei Graubünden die Tatverdächtigen in Thusis festnehmen. Die Diebe werden an die Staatsanwaltschaft More »

Elveția nu acceptă să fie folosită drept paravan în embargoul Rusiei

Autoritățile federale elvețiene au anunțat că nu sunt de acord ca exportatorii de alimente din Uniunea Europeană să-şi transporte mărfurile către Rusia pe teritoriul său, ca să evite embargoul, după ce mai More »

Elveţia, un vis spulberat pentru imigrantul român

Autorităţile eliberează numai câteva sute de permise de muncă într-un an pentru cei din România şi Bulgaria, astfel că mulţi ajung să fie şomeri sau exploataţi de angajatorii locali. Lipsa locurilor de More »

 

Două AVIOANE de turism s-au ciocnit în zbor, în Elveţia: Cel puţin șase oameni sunt grav răniţi

Două avioane de turism au intrat în coliziune, în zbor, duminică, în estul Elveției. Cel puțin șase persoane au fost grav rănite.

Potrivit Rappler, citat de B1 TV, unul din avioane, la bordul căruia se aflau patru persoane s-a prăbușit pe un câmp din cantonul Saint-Gakk, a precizat poliţia locală.

LE VOTE SUISSE SUR L'IMMIGRATION MENACE L'ÉCONOMIE, ESTIME MOODY'S

Moment istoric pentru doua banci elvetiene – isi dezvaluie veniturile dupa secole

Doua dintre cele mai mari banci elvetiene au anuntat ca isi vor publica veniturile dupa ce au pastrat acest secret timp de doua secole.

Lombard Odier, care are sediul in Geneva, a fost infiintata in anul 1796, urmand sa publice raportul financiar pe 28 august, potrivit unui oficial al companiei care a cerut sa-i fie pastrat anonimatul, scrie Business Week.

Making of... In the intense care station of Zurich hospital

Turismul morţii, în floare: Numărul celor care merg în Elveţia pentru sinucidere asistată S-A DUBLAT. Cel mai tânăr avea 23 de ani

Numărul celor care merg în Elveţia să moară s-a dublat între 2009 şi 2012, arată un studiu publicat joi Journal of Medical Ethics, citat de Agerpres.

Guy-Rents-Out-Fake-Police-Cars-In-Switzerland-To-Scare-Away-Burglars-2

Rumänen-Quartett nach Diebstahl verhaftet

236814_630x420

Vier Personen aus Rumänien haben am Donnerstagnachmittag einen Trickdiebstahl in einem Blumengeschäft in Landquart begangen. Wenig später konnte die Kantonspolizei Graubünden die Tatverdächtigen in Thusis festnehmen. Die Diebe werden an die Staatsanwaltschaft Graubünden verzeigt.

oberhofen-castle-lake-thun-switzerland

Elveția nu acceptă să fie folosită drept paravan în embargoul Rusiei

Region-Specific-Switzerland

Autoritățile federale elvețiene au anunțat că nu sunt de acord ca exportatorii de alimente din Uniunea Europeană să-şi transporte mărfurile către Rusia pe teritoriul său, ca să evite embargoul, după ce mai multe companii își manifestaseră interesul în acest sens, informează RIA Novosti…

Zürich_-_Augustinergasse_IMG_2046

Elveţia, un vis spulberat pentru imigrantul român

PH_bizMAR12_wide_swiss-20140312004731221084-620x349

Autorităţile eliberează numai câteva sute de permise de muncă într-un an pentru cei din România şi Bulgaria, astfel că mulţi ajung să fie şomeri sau exploataţi de angajatorii locali.

Lipsa locurilor de muncă şi a perspectivelor din ţară i-a determinat pe mulţi români să-şi caute norocul în alte state europene, mai puţin afectate de criză. Una dintre destinaţii e Elveţia, unde există de un an posibilitatea obţinerii unui permis de muncă. Condiţiile sunt însă foarte stricte, astfel că viaţa de imigrant îşi pierde strălucirea pe care o avea înainte de plecare.