Elveţienii i-ar da mâine afara din ţară pe imigranţi

Peste 50 la sută dintre elveţieni se declară în favoarea unei iniţiative care prevede, între altele, reducerea numărului de imigranţi în ţară şi care va fi supusă votului la 30 noiembrie. Potrivit More »

Prostituată româncă, în presa elveţiană: “Mai bine urinez pe bărbaţi, decât să practic arhitectura”!

O prostituată poloneză a fost ucisă săptămâna trecută în apropierea oraşului Zurich din Elveţia. Cazul a căpătat anvergură naţională, după ce s-a constatat că femeia şi-ar fi dat acordul să fie sugrumată. More »

12 lucruri INEDITE despre Elveţia: Cum ar reacţiona ţara în caz de război

Elveţia este o ţară renumită pentru nivelul de trai ridicat sau pentru peisajele sale superbe, însă există numeroase lucruri pe care foarte puţini oameni le ştiu despre această mică ţară din Europa, More »

Două AVIOANE de turism s-au ciocnit în zbor, în Elveţia: Cel puţin șase oameni sunt grav răniţi

Două avioane de turism au intrat în coliziune, în zbor, duminică, în estul Elveției. Cel puțin șase persoane au fost grav rănite. Potrivit Rappler, citat de B1 TV, unul din avioane, la More »

Moment istoric pentru doua banci elvetiene – isi dezvaluie veniturile dupa secole

Doua dintre cele mai mari banci elvetiene au anuntat ca isi vor publica veniturile dupa ce au pastrat acest secret timp de doua secole. Lombard Odier, care are sediul in Geneva, a More »

Turismul morţii, în floare: Numărul celor care merg în Elveţia pentru sinucidere asistată S-A DUBLAT. Cel mai tânăr avea 23 de ani

Numărul celor care merg în Elveţia să moară s-a dublat între 2009 şi 2012, arată un studiu publicat joi Journal of Medical Ethics, citat de Agerpres. More »

Rumänen-Quartett nach Diebstahl verhaftet

Vier Personen aus Rumänien haben am Donnerstagnachmittag einen Trickdiebstahl in einem Blumengeschäft in Landquart begangen. Wenig später konnte die Kantonspolizei Graubünden die Tatverdächtigen in Thusis festnehmen. Die Diebe werden an die Staatsanwaltschaft More »

Elveția nu acceptă să fie folosită drept paravan în embargoul Rusiei

Autoritățile federale elvețiene au anunțat că nu sunt de acord ca exportatorii de alimente din Uniunea Europeană să-şi transporte mărfurile către Rusia pe teritoriul său, ca să evite embargoul, după ce mai More »

Elveţia, un vis spulberat pentru imigrantul român

Autorităţile eliberează numai câteva sute de permise de muncă într-un an pentru cei din România şi Bulgaria, astfel că mulţi ajung să fie şomeri sau exploataţi de angajatorii locali. Lipsa locurilor de More »

Românii, interdicţie pe piaţa muncii din Elveţia până în mai 2016

Consiliul Federal Elveţian a decis, miercuri, să prelungească restricţiile pe piaţa muncii pentru români şi bulgari, până la 31 mai 2016, potrivit unui comunicat al instituţiei. „Consiliul Federal a decis să prelungească More »

 
SWITZERLAND-EU-IMMIGRATION-POLITICS-VOTE

Elveţienii i-ar da mâine afara din ţară pe imigranţi

640x392_34500_41428

Peste 50 la sută dintre elveţieni se declară în favoarea unei iniţiative care prevede, între altele, reducerea numărului de imigranţi în ţară şi care va fi supusă votului la 30 noiembrie.
Potrivit Le Temps, citat de Mediafax, iniţiativa “Stop suprapopulării – Da protejării resurselor naturale“, supranumită Ecopop, ar fi aprobată dacă scrutinul ar avea loc astăzi.

zurich sex

Prostituată româncă, în presa elveţiană: “Mai bine urinez pe bărbaţi, decât să practic arhitectura”!

stockholm-waits-central-prostitute.si

O prostituată poloneză a fost ucisă săptămâna trecută în apropierea oraşului Zurich din Elveţia. Cazul a căpătat anvergură naţională, după ce s-a constatat că femeia şi-ar fi dat acordul să fie sugrumată. După interogarea mai multor martori, poliţiştii elveţieni au ajuns la concluzia că ucigaşul tinerei de 25 de ani, Robert S. (47 de ani), era un adept al jocurilor erotice neobişnuite. El plătea zeci de mii de franci elveţieni prostituatelor care îşi dădeau acordul să fie sugrumate până la inconştienţă.

Ce probleme cred elvețienii că au românii? Lipsa de stabilitate legislativă ne strică în ochii lor

Ambasadorul Confederaţiei Elveţiene la Bucureşti, Jean-Hubert Lebet, afirmă că România este o ţară cu un mare potenţial, dar prima sa mare problemă este lipsa stabilităţii şi predictibilităţii legislaţiei, fiind nevoie şi de o imagine mult mai bună pentru a atrage investitori.

Românii cuceresc Elveția. Invenția care a uimit americanii nu va fi construită în țara noastră

Tudor Tech, compania fondată de Mircea Tudor, cel care a construit scannerul de avioane care a câștigat Târgul de Invenții de la Geneva, va construi o linie de producție în Elveția, în localitatea Saint-Imier, unde va crea 120 de locuri de muncă.

red-bridge_1401923i

12 lucruri INEDITE despre Elveţia: Cum ar reacţiona ţara în caz de război

red-bridge_1401923i

Elveţia este o ţară renumită pentru nivelul de trai ridicat sau pentru peisajele sale superbe, însă există numeroase lucruri pe care foarte puţini oameni le ştiu despre această mică ţară din Europa, scrie Business Insider.

379743011

Două AVIOANE de turism s-au ciocnit în zbor, în Elveţia: Cel puţin șase oameni sunt grav răniţi

379743011

Două avioane de turism au intrat în coliziune, în zbor, duminică, în estul Elveției. Cel puțin șase persoane au fost grav rănite.

Potrivit Rappler, citat de B1 TV, unul din avioane, la bordul căruia se aflau patru persoane s-a prăbușit pe un câmp din cantonul Saint-Gakk, a precizat poliţia locală.